top of page

Trimsalon Josiena

                       

De juiste verzorging is het halve werk.

Wat onze klanten vinden:

Diezel mijn Britse korthaar is voor het eerst geweest. Het ging best goed. Josiena is heel geduldig en lief geweest voor Diezel. Regelmatig mocht hij even los lopen. Je voelt dat ze haar vak met liefde uitvoert. Bedankt voor je goede zorgen. Diezel ziet er weer prachtig uit en in april komen we uiteraard weer gezellig bij je langs

Ingrid Vermeulen

Met onze eerste hond was ik bij alle trim/ scheerbehamdelingen. Dit i.v.m. grote angst van de hond. Bij onze 2e hond ook 1 keer bij geweest. De salon ziet er netjes, schoon en professioneel uit. Wat betreft de trimster Josiena, petje af. Hoeveel geduld en tijd zij in onze honden heeft gestoken chappeau! Ik raad deze trimsalon zeker aan.

Annemiek Meijering

Onze honden zijn bij Josiena in goede, deskundige handen en komen altijd piekfijn weer terug

Jan Van der Veen

Ik Florry vond het heel spannend ook met die muilkorf om mijn bekje.

Maar ik ben blij dat ik van mijn vrachtje af ben.

Ik lig nu lekker te slapen op de bank.

Nogmaals bedankt ook voor het eten

Groetjes Florry

Jannie Top

Ik ben vandaag voor de eerste keer met poes Lola (1,5) naar Trimsalon Josiena geweest. Dit was natuurlijk spannend! Nagels geknipt, iemand die met allerlei voorwerpen en een apparaat aan de vacht plukt en zich niet kunnen verdedigen want ze word gefixeerd. Toch is het haar een paar keer gelukt om zich uit de fixatie te wurmen, ze haalt niet snel uit maar vandaag heb ik geleerd dat ze flink kan meppen!

Josiena paste zich aan en stelde Lola gerust als het haar te veel was. Lola mocht tijdens de behandeling even bijkomen door rond te lopen. Het ergste deel was gelukkig al achter de rug! Josiena heeft mij tijdens de behandeling van bruikbare adviezen voorzien over de verzorging van Lola haar vacht en hoe te handelen bij een hoog stressniveau mocht een volgende behandeling nodig zijn. Lola is beloond met wat lekkers en is als even goede vriendinnen weer uit de trimsalon vertrokken.

Bij thuiskomst heeft ze zich even teruggetrokken op één van haar favoriete plekjes in huis. Zodra ze door had dat ik met de hond wegging stond ze paraat bij de deur om mee te lopen. Ze was weer vrij om te bewegen en hier maakte ze dankbaar gebruik van.

Bedankt voor de goede zorgen!

Rianne & Lola

Heel fijn geholpen vandaag voor een borstel/knip beurt van onze duitse herder Noa. We komen zeker bij je terug. 

G zuidema

Evi is na een kennismaking op 5 juli voor de eerste keer een trimbeurt 

overgaan. Evi is een angstige hond voor wat betreft kammen/borstelen en knippen . Met heel veel geduld en rust heeft Josiena het voor elkaar gekregen en is Evi verlost van haar klitten. Josiena, namens Evi en mijzelf heel erg bedankt voor je rust en geduld en het vertrouwen dat je in Evi hebt.

Wat is ze weer mooi 😘

Marieke Kort

Vandaag voor het eerst met Kenya naar Josiena geweest om nagels te laten knippen. Kenya is als 5 dagen oude pup in Roemenië met haar zusjes in een doos op straat gezet. Dit heeft er voor gezorgd dat ze ondanks dat ze nog maar 4 maand oud was toen ze bij ons kwam, toch een angstig hondje is geworden. Dus elke nieuwe situatie is eng, vreemden zijn eng, onbekende omgeving is eng, onbekende geurtjes is spannend.. kortom nagels knippen kon wel eens een uitdaging worden. Josiena ging met veel geduld en lekkers te werk, en ondanks dat Kenya bang was heeft Josiena nagels kunnen knippen! super bedankt Josiena! tot een volgende keer!

Rinske van der Noord-Borstlap

Afgelopen week ben ik met mijn twee hondjes naar Josiena's trimsalon geweest.

Voor hun was het de eerste keer. Vóór ze bij mij kwamen hadden ze een slecht leven en waren ze flink verwaarloosd.

Bartje, het pekingees hondje is ontwold en mooi in model geknipt. Super!

Noortje is een (soort van ) Shih-Tzu en zij is geschoren.

Het grappige is dat ze nu haar blijde staartje op haar rug heen en weer voelt gaan en ik vermoed dat dit kriebelt.

Tijdens de wandelingetje gaat ze voortdurend op haar rug liggen rollen! 🤣

Ik heb er inmiddels al menigmaal hartelijk om gelachen.

Alle twee zien ze er prachtig verzorgd uit!

Dank je Josiena!

Els de Beurs

Onze snowy is een plaatje geworden en super blij

Otto lochmans

Mijn hondje Marley is voor het eerst naar Trimsalon Josiena geweest.

Ze vond het super gezellig en er werd echt de tijd voor haar genomen.

Ze komt zeker nog een keertje terug, als de haren weer in de weg gaan zitten.

Echt een aanrader!!

Monique Harnandan

Afgelopen week zijn we met hond Boefje bij Trimsalon Josiena geweest.

Zover we zelf konden zien was boefje er hard aan toe weer eens geknipt te worden, de trimster kijkt dan ook even naar de oortjes de anaalklieren en ook de tandjes van het beestje eigenlijk zijn gehele lichamelijke staat (Josiena is ook dierenarts assistente) en daar zijn we heel blij mee want het bleek dat Boef zijn hoektandjes ontsteken zijn en eigenlijk verwijderd moeten worden, zelf hadden we dit niet in de gaten.

Ontstoken tandjes kunnen heel gevaarlijk zijn bij dieren want het zou zo kunnen dat de ontsteking in het bloed komt en is dan het einde van een hondenleven.

Josiena en assistent bedank voor de goede zorg en de oplettendheid, vandaag gaan we met boef naar de dierenarts.

Boefje Zonneveld

Gister middag is Boris na trimsalon Josiena geweest en wat een feest was dat voor hem. 3 Dames legden Boris in de Watten en werd hij goed verzorgt en getrimd. Boris net verhuist na Winsum en maakte gelijk kennis met zijn nieuwe trimster Josiena. En Boris , wat ziet hij er mooi uit op zijn oude dag van 11 jaar. En we weten het zeker; Boris gaat weer na Josiena ! Dank voor de goede verzorging van Boris die helemaal blij was bij thuiskomst en gelijk zijn gehele speelgoed mand bij langs ging .

Corrie Bosman

Vandaag voor het eerst met Storm (lhasa apso) bij Josiena geweest en ik heb maar 1 woord voor de behandeling en resultaat....TOP!! Wij komen zeker vaker!!

Marjan Schut

Voor de eerste keer op aanraden van een eigenaar van een Heidewachtelkennel naar Trimsalon Josiena. Mijn Heidewachtel Athos van 1 jaar met nog puppyhaar is volledig geknipt volgens de richtlijnen. Josiena weet heel goed hoe Athos moest worden geknipt. Athos en Henk zijn zeer tevreden.

Henk Melessen

Eerst een kennismakingsafspraak gehad om onze Tibetaanse terrierpup te laten wennen. Daarna voor de eerste keer geknipt. We wilden hem niet te kort en ze heeft hem precies naar onze wensen geknipt. Ben zelf de hele tijd erbij geweest omdat het de eerste keer was en kon tegelijkertijd mooi heel wat vragen stellen over de opvoeding. Ze weet wat ze doet en weet ontzettend veel over het trainen van je hond. Handig. Bedankt Josiena en tot de volgende knipbeurt! 

Inez Zeinstra

Gisteren voor de 1e keer bij Josiena geweest. Met veel plezier en enthousiasme werdt onze Jack snel en vakkundig nog mooier😉wat ons betreft: een aanrader om hier naar toe te gaan!

Andrea

Vandaag voor het eerst naar Josiena geweest met onze cooker Guus. Het voelde meteen heel erg vertrouwd en zijn super tevreden met Guus zijn nieuwe look...de nieuwe afspraak staat al genoteerd

Wilma 

Afgelopen week begon mijn hond heel veel te slikken bij zn kont.

Door al dat wassen ontstond er een kale grote vieze plek. Omdat de avond viel en de dierenarts alleen voor spoed is heb ik josiena gebeld. Ze dacht gelijk aan een hotspot en ik mocht gelijk langs komen. Josiena heeft ze zorg verleend die nodig was en inmiddels is de plek helemaal aan het herstellen. Josiena wou er niet eens een vergoeding voor maar viel onder de service.

Echt top ! Heel fijn dat ik zo snel te recht kon top top

Mira

Vandaag met onze 3 maine coons naar Josiena geweest. Ik zag er erg tegenop want thuis is het borstelen niet een hobby van de katten. Maar bij Josiena ging het helemaal goed. Ze zien er weer mooi verzorgd uit.

Als we met 1 van de katten bezig waren konden de andere mooi rondlopen .

Al met al een groot succes.

 Karin

Vanochtend met Basta,onze kruising tussen een glenn terrier en een koningspoedel bij Josiena geweest. Basta is 14,5 jaar en erg zenuwachtig. Het trimmen bv vindt ze erg spannend. De behandeling was top. Omdat het de eerste keer was ben ik er even bij gebleven. Josiena werkt snel, is lief voor de hond, heeft verstand van zaken, geeft goeie tips en is daarbij ook nog eens erg vriendelijk. Ik maak zeker weer opnieuw een afspraak bij haar!!!!

Marike van Dalsem

Afgelopen week ben ik bij Josiena geweest. Ik heb een hond van 3 jaar.

Ik ben met mijn hond in al 2 andere trimsalons geweest maar deze waren niet naar wens. De eerste trimsalon heeft mijn hond geschoren terwijl mijn hond niet geschoren mocht worden vanwege zijn plukvacht en de tweede salon heeft in de mijn hond tot 2 x toe geknipt. Het vertrouwen in trimsalons in daarom erg ver te zoeken.

Tot dat ik van mijn buurvrouw hoorde dat Trimsalon Josiena een aanrader zou zijn. Ik heb gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik heb verteld dat ik erg teleur gesteld ben in de andere salons en dat ik daardoor het erg spannend vindt om weer naar een nieuwe te gaan. Josiena stelde mij gerust en ik mocht bij de behandeling aanwezig blijven. Ze ging super mij mijn hond om! Ik heb mijn hondje nog nooit zo ontspannen op tafel zien staan. Je zag gewoon per kwartier haar meer ontspannen en nam zelfs koekjes aan op het eind. Josiena: Je bent een echt goede trimster! Je doet je werk zo als het hoort, je bent vriendelijk en gaat super met mijn hond om, en een leuke bijkomstigheid: je bent niet duur! Ik zie je over 3 maandjes.

 Karen

Vandaag voor de eerste keer met onze Golden Retriever bij Josiena geweest. Vriendelijke ontvangst, nette behandelkamer. Tijdens deze eerste behandeling ben ik erbij gebleven om de hond wat steun te geven. Onze hond is in het eerste contact met vreemde mensen namelijk wat zenuwachtig, maar Josiena ging op kundige, ervaren wijze met haar om. Het knippen e.d ging ontspannen en onze hond liet het allemaal gelaten over zich heen komen. Al met al tevreden en over een half jaar een nieuwe afspraak gepland.

Bert

Op 3 maart langs geweest met Willem, mijn britse korthaar kater. Hij vond het heel spannend en niet zo leuk dat een vreemd iemand aan hem begon te plukken. Binnen een kwartier was het gepiept, waren zijn nageltjes geknipt, zijn vacht ontwolt. En mocht hij eindelijk eens rondneuzen in het kantoor, dat vond die het leukste van het hele avontuur. Hij ziet er prachtig uit. Veel tips gekregen en kan hem nu zelf goed bijhouden.

Michelle 

Vandaag met Jagger naar Josiena geweest! Jagger is een kruising tussen een bouvier & friese stabij van bijna twee jaar oud. Ze vond het erg spannend maar door de relaxte manier van behandelen was ze al snel wat meer op had gemak! Wij komen zeker terug! Heel erg blij met het resultaat!

Geertje Broersma

Gaat super leuk met mijn hond om, erg vriendelijk en erg gezellig!

Het uur vliegt om en mn hond heeft het ook nog eens erg naar zn zin op tafel. Tot over 3 maandjes!

Marjolein 

Dit was Sem haar derde keer bij een trimmer. Ze was helemaal op haar gemak. Dit was de beste tot nu toe. Onze hond heeft een ruwe ondervacht. (Sem is een Duitse Staande Draadhaar!)

De vorige wist ze niet wat ze met zo'n vacht moest dus ging het mis. :(

ps. we hebben veel vertrouwen in deze trimmer. :)

Groetjes Helen en Emke.

Voor Maylo was het de eerste keer dat hij geknipt werd, super spannend natuurlijk! Hij stond in het begin wat te trillen maar uiteindelijk ging het allemaal erg goed en was hij dankzij Josiena fijn ontspannen.

Monique 

Vorige week voor het eerst met mijn twee viervoeters bij Josiena geweest. Bo is erg bang, en daardoor ook agressief. Josiena heeft gelukkig de tijd genomen en de hond gerust gesteld waardoor ik Bo nog nooit zo ontspannen op tafel heb zien staan. Ook mijn andere hond ziet er super uit deze stond bijna te slapen op tafel! Ik kom zeker weer.

M Koster

Dinsdag 12 juli is mijn hond Lucky voor het eerst in haar leven bij een trimmer geweest. Laatst trof ik Josiena bij de dierenarts. Ze gaf aan trimster te zijn en ik kreeg haar kaartje. Lucky gaat door voor een Jack Russel maar er zit ook wat anders door. Ze is ruigharig en krabte de laatste tijd wel veel. Ze had geen vlooien maar last van de losse haren in haar vacht.

Lucky vond het allemaal erg spannend bij Josiena en dribbelde genoeglijk rond. Na een uurtje kon ik haar ophalen. Helemaal mooi kort en blij!

Ondanks dat ze al 5,5 jaar oud is en dit de 1ste keer was vond ze het allemaal prima wat Josiena bij haar deed. Ze is helemaal blij met haar korte vacht en krabt bijna niet meer.

Helemaal top Josiena! Over 6 maand komen we weer langs.

Annemiek Koster-Dellebarre 

Vanmiddag bij Josiena geweest, ik had er de hele middag voor uitgetrokken maar mn hondje "Woezel" was met een uurtje klaar😮 Dat is snel. En netjes hoor.

Wat ik ook erg fijn vind dat Josiena adviseert daar waar nodig, kortom heel tevreden en ik kom zeker terug met mn hondje.

Sylvia Schimmel

Ik ben gisteren voor het eerst met Appie naar Josiena geweest voor een trimbeurt. Appie is een langstokhaar Duitse herder van bijna 4 jaar, die denkt dat het leven uit een spelletje bestaat, ergo borstelen en/of kammen: ho maar, spelen, lekker happen naar de borstel of kam 😳.

Ik was dan ook erg benieuwd of het Josiena zou lukken om hem te trimmen. Hij zat onder de klitten. Het is Josiena gelukt en zonder problemen; onz Appie ziet er weer verzorgd uit. Chapeau voor Josiena. Zij is professioneel en houdt duidelijk van in ieder geval honden. Ik ben zeer tevreden 👍🏻

 Lidy

Ongeveer een maand terug met onze hond Jock (9 jaar) deze trimsalon bezocht. Josiena is vriendelijk en doet haar werk goed, ik merkte dat ze er veel plezier in heeft en echt haar best doet. Jock zag er mooi en schattig uit, na vorige keer bij een andere trimsalon een ontzettend slechte kapbeurt te hebben gekregen. Ook kwam hij erg blij weer bij ons terug, en liet Josiena hem eerst nog even snel uit. Ze gaf goed advies over zijn tanden en gewicht, duidelijk en niet te opdringerig. Zolang we hier in de buurt wonen zullen we klant blijven!

Robin 

Gisteren voor het eerst bij josiena geweest. Diva mn hondje voelt zich helemaal op haar gemak. Josiena neemt de tijd en zelf de oren en gebit etc worden meengenomen tijdens de behandeling. Echt super! Ze kan nu genieten van haar nieuwe kapsel. Tot over 3 maand !

E. Van der Wild 

Het is alweer wat weekjes geleden, maar in februari ben ik voor het eerst met Donja naar Josiena geweest. Donja is een Maltezer van ca. vier jaar oud die sinds een half jaartje bij mij woont en uit het asiel komt nadat ze was achtergelaten in het bos. Ze was zeer angstig (vermoeden mishandeld te zijn) en heeft veel tijd nodig om aan nieuwe mensen en nieuwe situaties te wennen. Josiena nam rustig de tijd om haar op haar gemak te stellen en steeds meer zag je het vertrouwen komen. Dat was echt mooi om te zien. Ze heeft veel aandacht voor het dier, maar neemt ook de tijd voor het baasje om alle vragen evt. te beantwoorden. En ze gaf mij echt het gevoel dat mijn hondjes de mooiste en de liefste op de hele wereld waren... (hopelijk voelt iedereen dat zo, zo hoort het ook haha).Daarnaast had ik mijn hondje Lady (bijna 8) ook bij me, waarbij ze de nageltjes nog even bekeken heeft en de anaalklieren heeft uitgeknepen. En dat je dan ook nog met zo'n goed gevulde goodiebag naar huis mag gaan.. geweldig! Donja is ook zeer netjes getrimd en kan er weer enige maandjes tegen. Bedankt voor de goede zorgen Josiena, ik ben zeer tevreden en Donja, Lady en ik komen zeker terug!

Regina Pol 

Vandaag voor het eerst met Harris naar Josiena geweest. Een goede ervaring! Eindelijk iemand die vlot en goed kan trimmen en begrijpt dat een Havanezer het leukst is wanneer hij zijn lange haar behoudt. (Maar dat het leuk is om zijn ogen weer eens te zien..)

Ze is kordaat en leuk met de hond en weet goed met hem om te gaan.

Bovendien nog een leuke verrassing gekregen omdat we nieuwe klant zijn.

Kortom: ik ben zeer te spreken over Josiena en we komen graag nog een keer terug!

 Lida

Bedankt josiena voor de goede zorgen voor ons konijn. Mevr. Konijn. Ze huppelde vanmorgen vrolijk naar me toe en kreeg een paar dikke likken aan me been. Alsof ze wou zeggen Dank je wel dat ik al die vieze plekken kwijt ben. Van het weekend nog even in bad en dan is ze echt weer als nieuw. Als het nodig is kom ik zeker terug met 1 van onze dieren. En zal je zeker aanbevelen aan anderen. Groetjes els lamberts

els 

Sinds een tijdje wordt onze hond Doezel geschoren door Josiena. Josiena is vakkundig en ze weet veel van diergezondheid. Ze kijkt ook naar de gezondheid van onze hond en dit vond ik heel fijn. Ze heeft altijd goede tips.

Lineke Veenstra  

Toby is nu volgens mij 3 keer getrimd en volgens mij zijn zowel baasje als Toby erg tevreden. Toby komt kwispelend binnen en gaat kwispelend weer naar huis. Al heeft hij geen staart. :-) Resultaat vind ik top en ben blij dat Toby het geen probleem vindt om getrimd te worden. Er is altijd alle tijd. Zodat Toby nog even kan rond neuzen, en op de tafel is hij dan weer mooi rustig. Al met al een tevreden klant.

Tim

Onze Mainecoon Summer had erg veel klit, en vindt kammen niet leuk. Met deze reden zijn wij naar de trimsalon gegaan. Op aanraden van veel mensen in mijn omgeving ben ik naar jou gestuurd. Ik kan melden dat ik hier geen spijt van heb. Ik heb mijn kat nog nooit zo rustig gezien! Ze was zeer op haar gemak en is verlost van haar klitten. Josiena super bedankt! en zeker voor alle tips die je ons hebt gegeven. Gr Smit.

Smit  

Voor het eerst naar de trimmer. Netzo leuk als zelf naar de kapper gaan! Onze hond op haar gemak en mooi resultaat. Ook wij komen weer!

Annet

Toto, onze 6 maanden oude kruising labradoodle, was voor het eerst bij Josiena. Het beviel hem daar zo goed dat hij niet meer mee naar huis wilde. Daarmee was direkt duidelijk: Josiena wordt Toto's trimmer.

Marjon 

Beauty van elf en Bikkel van tien jaar voelen zich na hun knip beurt wals herboren

Ze zien er top uit

J.Posthumus 

voor het eerst met onze kwinto geweest .

was echt super, hij ziet er geweldig uit en heeft het dik naar zijn zin gehad bij josiena en hij ging inderdaad kwispelend weer mee naar huis .

we komen zeker weer

 Fam veenstra

Na lang zoeken een trimsalon gevonden die SUPER is! Het is een voor mij een behoorlijk eind rijden maar zeker de moeite waard! Bacio en Giorno zijn gister getrimd en het is gedaan met veel kennis ,geduld en liefde voor de hond en ze zijn getrimd zoals een doodles getrimd moet worden! Bacio & Giorno en ik zijn zeer tevreden!

Groetjes, Tineke

Tineke de Graaf