top of page

Trimsalon Josiena

                       

De juiste verzorging is het halve werk.

Onze algemene voorwaarden

Als trimsalon hanteren wij algemene voorwaarden. Indien u bij ons een afspraak maakt per mail, per telefoon, per WhatsApp, per sms of in de salon zelf, dan gaat u automatisch akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden die wij als salon hanteren.

Algemene voorwaarde 1:

Indien uw huisdier wordt binnen gebracht met vlooien, wormen, teken, vilt of extreme klit, wordt hier een toeslag voor gerekend boven op het trimbedrag. 

Algemene voorwaarden 2:

Indien u 10 minuten te laat op de trimafspraak verschijnt worden hier kosten voor in rekening gebracht i.v.m. de uitloop. De kosten hiervoor bedragen € 8,50. Dit geldt ook voor de kleine trimbehandelingen zoals alleen nagels knippen.

Algemene voorwaarden 3:

Indien u 15 minuten te laat op de trimafspraak verschijnt, vervalt de trimafspraak en wordt er € 69,95,- in rekening gebracht. Indien u 15 minuten na de afgesproken tijd in de salon verschijnt dient u dit bedrag per pin of contant te voldoen. Uw dier zal dan niet meer worden getrimd. 


Ook indien u niet verschijnt op de afspraak, wordt er € 69,95,- rekening gebracht via een factuur.

Algemene voorwaarden 4:

Indien u weet dat u het afgesproken tijdstip niet gaat halen i.v.m. bijvoorbeeld vertraging in het verkeer. Dan dient u dit minimaal 15 minuten van te voren telefonisch aan ons te melden. Op deze manier kunnen wij rekening houden met onze planning en uitloop.

Algemene voorwaarden 5:

Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt geannuleerd of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om €69,95 in rekening te brengen.

 Algemene voorwaarden 6:

U kunt bij ons in de trimsalon pinnen en contant betalen. Via factuur betalen is helaas niet mogelijk.

Algemene voorwaarden 7:

Heeft u een trimafspraak dan kunt u uw hond brengen op de afgesproken tijd. De tijd van halen wordt in overleg bij het brengen besproken. Zorg dat u op het afgesproken tijdstip weer aanwezig bent.

Indien u graag bij de trimbehandeling aanwezig wilt zijn is dit uiteraard ook geen enkel probleem. 

Algemene voorwaarden 8:

Katten en konijnen eigenaren dienen altijd aanwezig te blijven bij een trimbehandeling tenzij in overleg besproken. 


U mag maximaal met 2 personen totaal op de trimafspraak verschijnen met uitzondering van kinderen. 

Algemene voorwaarde 9:

Indien uw hond loops is, of uw dier heeft een allergie, uw dier is agressief of uw heeft dier een besmettelijke aandoening etc.


Dan dient u dit aan ons te melden.

Algemene voorwaarden 10:

Heeft u een agressieve kat of bent u op de hoogte van het feit dat de kat niet mee zal werken tijdens de trimbehandeling? In dit geval dient u met 2 mensen op de trimafspraak te verschijnen, zeker in het geval als de kat klitten / vilt plekken op het gebied van de buik, oksels en liezen betreft.


Dit in verband met uw veiligheid, die van de trimster/trimmer, maar ook die van de kat. 

Algemene voorwaarden 11:

Prijs indicatie zijn altijd indicaties. Wij hebben het dier vooraf nog niet gezien en dit maakt het lastig om vooraf een vast trimbedrag aan te geven. 


Het trim bedrag kan altijd wijzigen door bijvoorbeeld de vacht conditie, het gedrag van uw dier, de wens van de behandeling etc.

Algemene voorwaarden 12: 

Heeft u een afspraak staan met uw hond en vindt u het fijn als uw andere hond ook mee komt voor de gezelligheid dan kan dit uiteraard altijd, maar laat het wel vooraf even weten. 


Heeft u een afspraak staan met een konijn of cavia  en heeft u meer als 1 thuis, dan is het verstandig om ook een vriendje of vriendinnetje van uw konijn of cavia mee te nemen. Dit i.v.m. dat de dieren elkaar blijven herkennen omdat de geur van uw dier door het trimmen veranderd. 

Adres

Nieuwstraat 44,

9951 EJ, Winsum Gr

Telefoon

06 - 22 72 49 74

Tijden

Ma-vr: 9.00 - 17.00 uur

Zat-Zon: Gesloten

© Copyright 2022 - Trimsalon Josiena

bottom of page