top of page

Een kijkje in de trimsalon

In de salon bevindt zich een wachtruimte voor de klant. Tijdens het trimmen van uw dier mag u namelijk bij de behandeling aanwezig zijn. U blijft op deze manier dicht bij uw dier en u kunt goed zien wat er op tafel gebeurd. Ook is er een klanten wc aanwezig. 

Waarom twee trimtafels?

Over het algemeen kunnen we stellen dat katten, konijnen en cavia's veel stress ervaren alleen al van een andere omgeving, andere geluiden maar ook andere geuren. Op het moment dat we een diersoort anders dan een hond op een hondentrimtafel zouden zetten, kan het dier extra stress ervaren van de honden geur die aan de trimtafel blijft hangen. Ondanks het goed reinigen blijft de geur toch vaak onbedoeld achter.

Stress is bij ons een groot punt waar wij veel aandacht aangeven in de salon. Wij hebben daarom gekozen om de salon licht te laten zijn doormiddel van lampen en daglicht. Ook staat er altijd een radio aan voor het huiselijk gevoel. Uw dier is altijd alleen in de salon, kan vrij naar buiten kijken en wordt afgeleid tijdens het trimmen bijv. door middel van snacks, gerust stellen etc.  Klanten kunnen en mogen bij de behandeling aanwezig zijn en blijven. Voor katten makken we gebruik van Feliway en kattenkruid etc. Kortom wij proberen het stressniveau zo laag mogelijk te houden voor een fijne behandeling voor uw dier.

Wat hebben we nog meer?

Ook is er een winkel gedeelte aanwezig in de salon, hier verkopen wij kammen, shampoos, lekkere luchtjes, gebitsverzorging's producten etc.


De salon is voorzien van vloerverwarming en vrij uitzicht naar buiten.

De trimtafels zijn in hoogte verstelbaar. Heeft u bijvoorbeeld een grote/oudere hond, dan kan deze vanaf de grond zo op tafel stappen.


Komt u met een konijn, cavia of kat naar de salon, dan mag u aan de trimtafel plaats nemen tijdens het trimmen. Op deze manier kan het dier rustig ontspannen en is het veiliger omdat konijnen nog wel eens willen springen.


Tijdens de trimbehandeling staan ​​de honden vast op tafel, voorzien van heup en halsband. De katten, konijnen en cavia's staan ​​los op tafel. Na afloop van alle dieren altijd vrij rond lopen. Even de stress en spanning eruit rennen en snuffelen. Wat is er nu leuker dan dat?

Tot slot

Bij ons staat liefde, geduld, respect voor mens en dier en hygiëne voorop. 

Sinds september 2017 is Trimsalon Josiena officieel als leerbedrijf erkend. Wij leiden leerlingen van de trimopleidingen op tot ervaren gediplomeerde trimmers / trimsters.  Adres

Nieuwstraat 44,

9951 EJ, Winsum Gr

Telefoon

06 - 22 72 49 74

Tijden

Ma-vr: 9.00 - 17.00 uur

Zat-Zon: Gesloten

© Copyright 2022 - Trimsalon Josiena

bottom of page